Jei forume lankaisi pirmą kartą, kviečiame registruotis ir prisijungti prie diskusijų.
Prisijungti RegistruotisJei forume lankaisi pirmą kartą, kviečiame registruotis ir prisijungti prie diskusijų.
Sveiki! Pastaruoju metu turėjau daug kasdienių rūpesčių ir man buvo labai sunku sutelkti dėmesį į ką nors kitą. Esu nuolatinėje įtampoje ir negaliu atsipalaiduoti. Tai turi įtakos mano produktyvumui ir bendrai savijautai. Būčiau labai dėkingas, jei pasidalintumėte strategijomis ar gudrybėmis, kurios padėtų man atitraukti nuo šių rūpesčių. Kaip pavyksta pabėgti nuo kasdienių rūpesčių ir rasti ramybę?
Komentarai
Sveiki! Puikiai suprantu, ką turi omenyje sakydamas kasdienius rūpesčius, kurie įstringa tavyje. Ištrūkti iš šio rato gali būti sunku. Asmeniškai, kai man reikia atitraukti dėmesį, aš pereinu prie savo pomėgių. Man tai tapyba, grojimas gitara ar tiesiog atitraukiantys daugiau žaidimai. Užsiėmimas kūrybine veikla padeda man nukreipti dėmesį nuo rūpesčių į labiau atsipalaidavusią ir sąmoningesnę būseną. Tai tarsi patekimas į kitą pasaulį, kuriame mano problemos išnyksta. Ar bandėte ieškoti kokių nors pomėgių? Galbūt radus tai, kas tau patinka, gali būti labai reikalingas pabėgimas.