Sveiki niekaip negaliu prisijungti prie vps phpmeadmin,darau viskas pagal sita pamoka
http://www.debian-administration.org/articles/39 skuriau per putty duomenubaze i ja sukeliau failus,dbr rasau per putty:
grant CREATE,INSERT,DELETE,UPDATE,SELECT on pauldb.* to paul@localhost;
ir va cia turiu klausimu,cia kur pauldb tai rasoma mano sukura duom baze? ir toliau ka reikia rasyt paul@localhost cia vietoj to paul? cia turi but root ar mano sukurtos duombazes pavadinimas ar kas? vietoj localhost rasau serverio ip? ir paskutinis klausimas set password for paul = password('mysecretpassword'); sitoj vietoj kur password reikia rasyt slaptazodi tarp tu kableliu ar nereikia?
Komentarai
patogiam ir aiškiam MySQL duomenų bazės valdymui rekomenduojame įsidiegti PhpMyAdmin ar Chive įrankį.
PhpMyAdmin - tai yra įrankis kurio pagalba valdoma MySQL duomenų bazė. Šio įrankio pagalba jūs jungiatės prie MySQL duomenų bazės.
grant CREATE,INSERT,DELETE,UPDATE,SELECT on pauldb.* to paul@localhost;
ir va cia turiu klausimu,cia kur pauldb tai rasoma mano sukura duom baze? ir toliau ka reikia rasyt paul@localhost cia vietoj to paul? cia turi but root ar mano sukurtos duombazes pavadinimas ar kas? vietoj localhost rasau serverio ip? ir paskutinis klausimas set password for paul = password('mysecretpassword'); sitoj vietoj kur password reikia rasyt slaptazodi tarp tu kableliu ar nereikia? o dbr dar geriau kai bandau priskirt raso no database selected.