Sveiki,
Centos5 x86_64
negaliu ivygdyti tokios komandos:
/sbin/iptables -A INPUT -i eth0 -p udp --dport 27010 -m hashlimit --hashlimit 1/sec --hashlimit-burst 1 --hashlimit-mode srcip,srcport,dstip,dstport --hashlimit-htable-expire 3000 --hashlimit-name Server -j ACCEPT
klaida:
Unknown error 18446744073709551615
cat /proc/net/ip_tables_matches , matau kad truksta >>> hashlimit
Gal kas turite kokiu ideju kaip tai sutvarkyti ??? :rolleyes:
Komentarai
panaudokite (DĖMESIO! Tai taikoma ribojant paralelių TCP susijungimų skaičių vienam IP adresui, o ne vienam žaidėjui):
nepadejo:
iptables: Unknown error 18446744073709551615
kaip suprantu pas jus viskas by default , ir tiesiog tingite ( ar nenorite prasideti) kad ijungti modprobe ipt_hashlimit, o gal yra kokiu rimtu priezasciu ??? (pataisykite mane jai klystu).
jums pateikta komanda buvo ištestuota serveryje su CentOS 6.4 (iptables v1.4.7). Jokių problemų nepastebėta.
Jūsų serveryje OS versija yra žemesnė, tad iptables versija taipogi žemesnė v1.3.x . Ši versija nepalaiko connlimit modulio.
Šiuo atveju galimi problemos sprendimo būdai:
1. Pamėginti atnaujinti IPtables iki naujausios esamos versijos rankiniu būdu http://www.netfilter.org/downloads.html
2. Perrašyti OS į CentOS 6.
Jusu pateikta komanda riboja susijungimu is kiekvieno atskiro IP adreso kieki su mano serveriu.
O man reikia kad ribotu paketu suntimo kieki zaidejui.
Reikalingas hashlimit palaikymas. Šios funkcijos mūsų serveriuose aktyvuoti kol kas galimybės nėra. T.y. riboti paketų skaičių žaidėjui galimybės nėra.
Sveiki,
kreipkitės prašom el.paštu info@dedikuoti.lt . Jūsų užklausa bus perduota administratoriams.
pranešimai pažeidžiantys forumo taisykles yra pašalinami. Jūsų prieš tai buvusi žinutė nepateikė jokios konstruktyvios informacijos apie problemos sprendimą.
Laukiame pranešimo apie iškilusią problemą el.paštu info@dedikuoti.lt .
Sveiki,maciau vakar jusu posta kuri parasete :rolleyes: ,nieko naujo kad istrine posta,tokia imones politika,To administracija: gerai parasysiu i el pasta.
Sveiki,
tokios šio forumo taisyklės ir jų privalu laikytis norint palaikyti tvarką forume.