Po paskutinio Dedikuoti.lt planų atnaujinimo sulaukėme daug klientų atsiliepimų bei pastabų, kurios paskatino iš esmės peržiūrėti serverių kainodarą ir sudaryti naujus, lengviau suprantamus planus. Nuo
2014-04-01 klientams nebereikės naudotis sudėtingu serverio plano konstruktoriumi, vietoje jo bus 9 standartiniai planai, padalinti į 3 grupes:
Mini - ekonomiški planai, kukliems poreikiams:
- Mini1 - 2 x 2.4 GHz CPU; 1024 MB RAM; 40 GB RAID; 100 Mbps; 3.99€/mėn.
- Mini2 - 2 x 2.4 GHz CPU; 1536 MB RAM; 60 GB RAID; 150 Mbps; 5.99€/mėn.
- Mini3 - 2 x 2.4 GHz CPU; 2048 MB RAM; 80 GB RAID; 200 Mbps; 7.99€/mėn.
Opti - optimalūs planai, tinkantys daugeliu atvejų:
- Opti1 - 4 x 2.4 GHz CPU; 3072 MB RAM; 120 GB RAID; 200 Mbps; 11.99€/mėn.
- Opti2 - 4 x 2.4 GHz CPU; 4096 MB RAM; 160 GB RAID; 250 Mbps; 15.99€/mėn.
- Opti3 - 4 x 2.4 GHz CPU; 6144 MB RAM; 240 GB RAID; 300 Mbps; 23.99€/mėn.
Maxi - galingiausi planai, kai reikia daug serverio resursų:
- Maxi1 - 8 x 2.4 GHz CPU; 08192 MB RAM; 320 GB RAID; 300 Mbps; 31.99€/mėn.
- Maxi2 - 8 x 2.4 GHz CPU; 12288 MB RAM; 480 GB RAID; 350 Mbps; 47.99€/mėn.
- Maxi3 - 8 x 2.4 GHz CPU; 16384 MB RAM; 640 GB RAID; 400 Mbps; 63.99e/mėn.
Naujus planus jau dabar galite užsakyti per
klientų sistemą, taip pat galite pakeisti esamą planą į naująjį. Nuo
2014-05-01 visi Dedikuoti.lt planai, kuriems bus palankesnė nauja kainodara, bus pakeisti į naujuosius. Jeigu jums netiks nė vienas iš standartinių planų, galėsite kaip anksčiau sudaryti planą iš atskirų komponentų arba
užklausti dėl individualaus plano sudarymo.
Komentarai
O tai pasipiktinau jau. Jūsų sistema viena patogiausių.
Jei vartotojui keturios rankenėlės resursų koregavimui yra per daug SUDĖTINGAS (!!??) įrankis, tai kaip jis gali sugebėti naudotis pačio dedikuoto serverio paslaugomis?
p.s as seip net nematau skirtumo, ar plana rinksies ar resursus. tik kad tikriausiai arba tau neuzteks pigesnio plano, arba kur didesnis planas tau bus per brangus, nes nedaug galbut tu resursu ir truktu arba is viso tau reiktu vieno dalyka pakelti o ne dar kazka.
Tegu lieka tie keturi parametrai, o šalia jų - šitų planų pasirinkimas, kur ant jų paspaudus parametrai nustatomi automatiškai. Va, tada ir tuos nesugebančius apsispręst, ko nori, patenkinsit, ir sugebantiems atsirinkti tik tai, ko jiems reikia, paliksit patenkintus.
Mūsų įmonei taip pat toks resursų automatinis pasirinkimas visiškai netenkina.
Gerai kažkas minėjo, kaip gali būti per sudėtinga paslinkti 4 valdiklius?
Galbūt, tai užslėpta kita problema?
Niekas cia nepasikeite, tik dadejo "gatavu" planu. Kaip ir rasoma sioje temoje:
Susidarant pačiam:
be nuolaidos būtų ~70lt, kažkaip pigiau gaunasi
Dadėjo, kai pakilo triukšmas. Ir ta galimybė iš komponentų susirinkti tik dabar atsirado.
bet velgi blogai, nes uztruks kol parasysi, kol patikrins zinute, kol padarys ir t.t ir t.t (tikrai ne is karto) ) o kas jeigu man reikia greitai padidinti tuos resursus, tarkim netiketai daug lankytoju atsirado ir kartu daugiau uzklausu pradejo vygdyti?
Tiesa ryte nepamačiau šių galimybių arba jų nebuvo...
bet pasirinkus plana, tarkim as bandziau mini3 (kaina 28lt/men). ir tada nuejus i puslapi, kur paciam resursus galima keisti. kaina rodo 70lt/men. tai kaip cia suprasti, nesutvarkyta cia dar, ar ant tiek atpigo, ar galbut taip padaryta, nes paciam galima issirinkti kiek tau reikia resursu? (vos ne ant 40lt pigiau)
Bet, pavyzdžiui, man nereikia 2x2,4 procesorių, kodėl man jie kišami? Gerai, kaina 14 Lt, bet gal man svarbiau disko vieta ar atmintis. Po galais, kas per nesamonė? Tas pats ir su kitais planais - jei man užtenka 2x procesorių, o reikia 100 GB atminties.
Pridarė absurdų ir tiek.
mbip tai net temos neskaite...