priklauso kokioje aplinkoje pageidaujate įdiegti mod_fcgid. Jei turite DirectAdmin valdymo pultą, FCGID įdiegimas ganėtinai greita ir paprasta procedūra.
Tai nelabai suprantu.
Jeigu aš ijungiu fastcgi tai mod_ruid2 kaip ir negali veikti???
Ar galima kazkaip nustatyti php1 = mod_php, o php2 = fastcgi??? Ar tai neimanoma?
Ir paskutinis klausimas jeigu ijungiu fastcgi, tai reikia keisti ir visa HTTPD??? Nes ijungus fastcgi, puslapis neveikia - speju kad reikia perasyti HTTPD?
Atsiprasau jei nusisnekejau - esu naujokas siame reikale.
Itin detalus pasirinkimas galimų opcijų yra options.conf faile kūrį rasite aplanke:
/usr/local/directadmin/custombuild
Minėtame faile pažymima:
Default version of PHP is always php1_release. Possible values for php1/php2_release: 5.3, 5.4, 5.5, no. php1/php2_mode: mod_php, fastcgi, php-fpm or suphp)
Komentarai
priklauso kokioje aplinkoje pageidaujate įdiegti mod_fcgid. Jei turite DirectAdmin valdymo pultą, FCGID įdiegimas ganėtinai greita ir paprasta procedūra.
Jeigu taip paprasta - numeskite nuorodą. Ir per kur konfigūruoti, kad grybaut nereiktų, kad greitai rasti tą "FcgidIOTimeout"
Rekomenduočiau taip pat peržiūrėti mod_ruid2 naudojimo galimybes.
Jeigu aš ijungiu fastcgi tai mod_ruid2 kaip ir negali veikti???
Ar galima kazkaip nustatyti php1 = mod_php, o php2 = fastcgi??? Ar tai neimanoma?
Ir paskutinis klausimas jeigu ijungiu fastcgi, tai reikia keisti ir visa HTTPD??? Nes ijungus fastcgi, puslapis neveikia - speju kad reikia perasyti HTTPD?
Atsiprasau jei nusisnekejau - esu naujokas siame reikale.
/usr/local/directadmin/custombuild
Minėtame faile pažymima:
Aseminiškai rekomenduočiau pamėginti: