Sveiki, programuotojai ir IV komanda!
Labai norėčiau įsidiegti Webmin su Ubuntu 16.04, Nginx, keliomis PHP versijomis (5.6-8.2),PHPMyAdmin,RoundCube,Email serveris, MySQL ir SSL sertifikatais (Lets Encrypt! Turbūt jis nemokamas). Noriu viską nemokamai padaryti (serverį turiu savo namuose) - todėl aš renkuosiu nemokamus būdus. Ar galėtumėte pasidalinti kaip tai padaryti? Dėkoju. +Prisegu pamoką kaip aš norėsiu NGINX diegti: su Web ir RTMP serveriu
https://www.vpsnet.com/Kaip_idiegti_nginx_rtmp.txt (P.S. Tam faile versijos gali būti per senos, tad aš susižiūriu pagal naujausias, ir dar: tenai yra visokių kitų packagų, prašau paaiškinkite kam jie skirti ir tas OpenSSL'ą imanoma pakeisti su nemokamu normalesniu
) Ir ar galėtumėte pasakyti, ar galėčiau viską padaryti dar ir Windows server aplinkoje? Tik tai be Ubuntu virtualization. Ačiū.
Komentarai
Dėkoju už atsakymus. Taip prašau, paaiškinkite apie tuos paketus kurios reikia diegti, kam jie skirti (ką jie daro)? O tai gal yra koks visas tutorialas mano nurodytoms tarnyboms įdiegti? Ačiū - Dominykas